Koudetechniek

Koeltechniek en vriestechniek

 

Wat is koudetechniek?
Koudetechniek is een specifiek onderdeel binnen de installatietechniek. Bij koudetechniek moet je denken aan aircosystemen, koelsystemen voor winkels, gekoelde opslag, gekoeld transport via de weg, over het water of door de lucht, ijsbanen enz.

In het warmer wordende klimaat van Nederland neemt de behoefte aan koeling alleen maar toe. Er zijn dus vaklui nodig die de koelinstallaties ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Bijvoorbeeld...
Het zal je niet verbazen dat bij het aanleggen van een ijsbaan koudetechniek een belangrijke rol speelt. Niet alleen de koelinstallatie maar ook de regelapparatuur en het leidingensysteem in de ijsvloer behoren dan tot het werk van een Heutink.


Om uw producten onder het juiste klimaat te bewaren kunt u dus bij ons terecht.

Of het nu gaat om een koelkast of vriescel, wij kunnen ze voor u bouwen en onderhouden. Wij bouwen complete koel- en vriescellen met technische installatie en regel en beveiligingstechniek, volgens de laatste regelgeving. Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor de hoogste kwaliteit eisen en energieverbruik.

Wij bieden vanzelfsprekend ook onderhoud en service aan uw bestaande installatie(s), ook al zijn ze niet door ons gebouwd.