Airconditioning

AIRCONDITIONING VOOR MEER COMFORT

De vraag naar kwaliteitsairconditioning is de afgelopen jaren fors gestegen. Een warmere buitentemperatuur, maar ook de huidige manier van bouwen, met veel glas en volgens de geldende isolatienormen, speelt daarbij een rol.

Airconditioningsystemen leveren schone, gezonde, gekoelde lucht. Zo wordt een prettig klimaat gerealiseerd. Bovendien zorgt een airconditioner ook altijd voor een lagere luchtvochtigheid, waardoor het benauwde gevoel, dat vaak gepaard gaat met het Nederlandse zomerklimaat, achterwege blijft en u zich prettig voelt en productief blijft. Er zijn grote verschillen in types airconditioning, maar ook in warmtepompsystemen die zowel koelen als verwarmen. Redenen voor u om eens goed na te denken over uw keuze voor het koelen van uw huis.

Kwaliteitsairconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Vaak zijn dit de splitairconditioners waarbij een deel binnen en een deel aan de buitenkant van het huis bevestigd wordt. Daarnaast zijn multisplits in opmars; airconditioners met één buitendeel en meerdere binnendelen, waarmee verschillende vertrekken in huis gekoeld kunnen worden. Consumenten gaan steeds meer over op deze systemen, omdat kwaliteitsairconditioners wel het gewenste comfort bieden.

 

Comfortabel en duurzaam

Wij zorgen al jaren bij zowel zakelijke als particuliere klanten voor een aangenaam, comfortabel en duurzaam klimaat. Als het nu gaat om uw kantoorruimte,bedrijfskantie, woonhuis of slaapkamer en horeca gelegenheden? Wij leveren u altijd de beste oplossing om een zo goed mogelijk resultaat en klimaat te garanderen.

Het beste klimaat met airconditioning:

Wij zoeken altijd naar de beste manier om een zo goed mogelijk klimaat te creeren.Het draait niet alleen om het koelen, maar ook om het verwarmen, ventileren en ontvochtigen van uw ruimte. Met een airconditioning heeft u altijd de juiste ballans tussen temperatuur en luchtvochtigheid. Alles is mogelijk, of het nu gaat om één ruimte of een pand met meerdere verdiepingen en ruimte's. De mogelijkheden zijn eindeloos met een airconditionings systeem.

Bent u op zoek naar een airco installatie? Wij bieden u voor iedere ruimte en situatie een mogelijkheid. Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Storingen en onderhoud:

Uiteraard bieden wij ook op uw bestaande installatie(s) service en onderhoud. Ook al zijn ze niet door ons geinstalleerd.